Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

8 éve, amikor a macskák utcai Villa Monte Carlo földszinti lakását megvásároltuk, azt gondoltuk, hogy egy igen bájos és egyben sokszínű lakóközösségbe költöztünk. Itt voltak Puncogóék, DeMulder néni a sokkutyás butch, Széppárék, és Xavier az épp aktuális nőjével. Ő kb. 3 éve veszítette el a kapcsolatát a valósággal és azóta valami mérhetetlenül paraszt és önelégült. Így lehetséges, hogy azon a novemberi napon, amikor az életünk egészen új értelmet nyert, az ötnapos vajúdás után épp hazatérő kispapát, a rendőrség várta az ajtóban, ezzel a címeres fasszal, aki ismét, immár nem névtelenül feljelentett minket, mert ugattak a kutyák. Én tökéletesen megértem, hogy mivel az éjszakáit egy elmegyógyintézetben tölti -egyelőre még nem mint ápolt- nappal alszik. De hogy ebben pont a mi kutyáink ugatása gátolna azt erősen kétlem, hisz a karnyújtásnyira folyó építkezés zaja sokkal nagyobb, mint az a zaj, amit a mi két ártalmatlan vizslánk generál. Itt állt hát Töki a rendőrrel és közölte vele, hogy épp szülni voltunk. Nem történt semmi, a rendőr felvilágosította a feljelentőt, hogy az általa kifogásolt zaj nem nagyobb az utca zajánál, de minket pedig arra kért, hogy szerezzük be a vízpermetező, hangérzékelős nyakörvet, amivel hamar leszoknak az ugatásról. Azóta nem is volt gáz, egészen ma este 8-ig amikor is a két tapintatosnak egyáltalán nem mondható, megtermett flamand rendőrnő közül az egyik rátenyerelt a csengőre. Töki illedelmesen megkérdezte, hogy keszkevuzédé, mire a lányok annyit mondtak, hogy előző nap -egészen pontosan 3 órát voltunk távol, délután 3 és hat között- ugattak a kutyák és van-e már nyakörv. Az én egyébként mérhetetlenül nyugodt uram közölte, hogy nincs még, de lesz és van-e még kérdés, mert ha nincs akkor viszlát, de ő visszamenne a 2 hónapos gyermekünk mellé, akit épp az imént vertek föl a csengetéssel.

Halkan jegyzem meg, hogy a csávónak vagy egy másfél éves kislánya, akit egészen egy éves koráig nem is lehetett látni, A lakásban meg kb 3 éve nem volt felhúzva a redőny, így csak az az egy valószínűsíthető, hogy nem fénnyel etetik.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2014. január 9. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

Címkék: szülés villa monte carlo

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr656146753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása