Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Anyámat állítólag többen hülyének nézték, amikor kiderült, hogy születésem pillanatától beszélt hozzám. Ennek már 38 éve, azóta a szakirodalom is kimondottan javasolja a kommunikációt a gyermekkel, már magzati állapotban. Én szakkönyvek nélkül is folyamatosan kommentálom a történteket Pankának. Én vagyok a szeme, részben a füle is, és nem utolsó sorban ízlésformálója. Utóbbit nem tudom hogyan értékeli, de hajlamos vagyok azt hinni, hogy az erőteljes mozgás, rúgások és jobb egyenesek azt hívatottak kifejezni, hogy tetszik, amit hall. Pontosan ezért döntöttem úgy, hogy lejegyzem a "beszélgetéseinket" arra az esetre, ha később nem, vagy másknt emlékeznénk rá. Mivel itthon pihenek időm és energiám is van ilyesmire, miközben persze a lázas fészekrakó 1.0-át is futtatjuk.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2013. augusztus 8. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

Címkék: Panka

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr55471716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása