Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Eljött a nap, hogy hosszas egyeztetés után végre megvehettem anyámnak a repülőjegyet, így már bizonyos, hogy január második hetében itt lesz unokát látogatni. Ha a látogatás megint a békesség jegyében zajlik, csakúgy mint szeptemberben, akkor nem lesz gond. Szerintem ő is edz otthon, hogy megállja beszólások nélkül, én pedig itt, hogy megálljam visszaugatás nélkül, ha mégis beszólna. Nem ecsetelem a viszonyunkat, mert a régi olvasók már tudják korábbi bejegyzésekből, az újak meg most jöhettek rá, hogy nem mindig felhőtlen. Persze gondolom, hogy némiképp más lesz majd ez a látogatás, csakúgy mint a szeptemberi. Öregszünk, bölcsebbek és higgadtabbak lettünk. Én meg végtelenül boldog vagyok, hogy végre a kezébe foghatja egyszem unokáját, akit már ő is mindennél jobban várt.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2013. december 27. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

Címkék: család anyám Panka

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr696221870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása