Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Kicsim, ezt mindenképp el kell neked mesélnem, mert fogalmam sincs, hogy mennyit érzékeltél az egészből, de Apád uh-értelmeziési nehézségeiből ma igazán nagy röhögés kerekedett, bocs, ha nagyon összeráztam a magzatvized. Az az igazság, hogy Buxa doktor, aki roppant alapos és nagyon kedves orvos, minden egyes látogatásunkkor kinyomtat egy tetszőleges képet az ultrahang felvételekből és diszkréten az asztal szélére helyezi. Így volt ez most is és Apád még távozásunk előtt megpróbálta értelmezni azt. A felsimeréstől boldogan sorolni is kezdte: "nézd, ott a kis keze, meg a kis lába és a fejecskéje". Hidd el én sem vagyok akkora ász ebben, de épp ezért szeretek mindig rákérdezni, hogy mit látunk. Nem volt ez másként most sem, megerősítést vártam Buxa doktortól, de ő annyit mondott, hogy a képen az a te kis vulvád... Nem akarom, hogy ez a tévedés apád kedvét szegje, hidd el.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2013. augusztus 12. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

Címkék: Panka

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr995527824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása