Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Mielőtt újra a húrok közé csapnék, jövök egy vallomással. A zseer szüneteltetése alatt belefogtam a Happy Medding című blog írásába, amelyhez még számos történetem lett volna, de időközben, hál'istennek, meg az orvostudománynak okafogyottá vált. Mivel azonban az a szakasz is az életemhez tartozott, úgy gondoltam megosztom az olvasókkal, csak és kizárólag a teljesség kedvéért, no meg persze azért is, hogy okuljanak, tanuljanak és talán mosolyogjanak is. Nem linkelem, hanem ugyanabban a kronológiai sorrenben, visszamenőleg publikálom, ahogyan születtek. Ha felzárkóztak, a felzárkózni vágyók, akkor viszont jöhet a bővített kiadás.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2013. május 17. péntek.  |  1 komment |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr995304883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása