Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Apád 2 hete rendelte meg az általunk csak nemes egyszerűséggel coin d'enfant-nak, (aka. gyermeksarok) titulált, a hálószobánk jelentős hányadát képező szektorba a kombinált ágyadat. Semmit sem akar a véletlenre bízni, alapos kutatás eredménye a választás. Az otthoniak küldeménye is befutott, rengeteg szépséges babaruha és bájos ajándékok formájában. Amikor a közösségi oldalon megosztottam az örökölt és új ruhadarabokról készített fotót, kaptam hideget és meleget is. Most megígérem, hogy ha azok a nénik-bácsik jönnek majd vendégségbe, akik beszóltak a mennyiségre, akkor nyugodtan elvonulhatsz játszani a szobádba, elég ha érkezésükkor és távozásukkor köszönsz nekik. Komolyan mondom.

Képzeld életem,már 6 pár cipőd is van és rengeteg dögös nyáriruhád, amiben jövőre a Balatonon villanthatsz. Apád és én csak mosolygunk minden alkalommal, amikor egy-egy darabot a kezünkbe veszünk. Mindegyik speciális a kollekcióban, de akad pár body és egy puha pléd, aminek a történetét el kell mesélnem neked. A néni, akitől kaptad a nászútunkon, 12 évvel ezelőtt volt szállásadónk Londonban és búcsúzóul kaptuk tőle ezeket egy kis csomagban. Az évek alatt sokszor megfordult a fejemben, hogy továbbadom valakinek, de végül eredeti csomagolásban ott maradt az otthoni lakás gardróbjában. Már el is felejtettük, hogy van, de a nagyi becsempészte a többi közé, nem kevés könnyet csalva ezzel a szemembe. Hát így állunk most.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2013. augusztus 10. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

Címkék: Panka

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr825527786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása