Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

6-án éjjel már nem voltam annyira bizakodó, mint annak előtte, így elkezdtem lélekben felkészülni a 7-én estére előirányzott indítási kísérletre. Kutyasitting terén akadt némi fennakadás, próbára téve ezzel egy barátságot, ám egy másik megerősödését indikálva. Erre mondják, hogy minden rosszban van valami jó.

Szóval 7-én este fél 9-kor, műszakváltás után, ahogy Buxa doktor is javasolta, megjelentünk az Accouchement felirattal a szülészetet rejtő ajtó előtt és becsöngettünk. Már ismertük a járást, ugyanis egyszer, Panka lustaságának okán sikerült egy monitoringot abszolválnunk ott, nyitvatartási időn kívül. A csengetésre friss és kedves női hang reagált, majd hamarosan ajtót nyitottak és elszállásoltak minket a Travail2 fantázianevet viselő lakosztályba, amely vajúdásra volt kijelölve. Az ifjú szülésznő-gyakornok felvilágosítása nyomán hamar egyértelművé vált, hogy a művelet nem rövid és a protokoll szerint a provokáltat folyamatos monitoring alatt kell tartani, így a Denisenél a terhestorna folyamán elsajátított labdagyakorlatoknak, az esetleges kádfürdőnek lőttek. Ezzel nagy nehezen még meg tudtunk volna birkózni de a tapasztalat azt mutatta, hogy Panka ki nem állhatja a kis szívhang figyelő bizgerét és minden alkalommal amikor végre meglelik a szívverését, ő nemes egyszerűséggel odébb megy. Már láttam magam előtt, hogy az akkor még bájos és mosolygósan segítőkész stáb hogy fog az éjszakai műszak végére megutálni minket.

10 órakor kezdték adagolni a szert, amely provokálni volt hívatott. Az eljárás folyamán 2 óránként 2 tablettát kell bevenni és ez a művelet pontoson 9 körös, tehát max. 18 pirulát vehet magához az érintett. Én kérem a 6. körig jutottam, akkora virradt ránk és jelent meg Buxa doktor, hogy elmesélje az eljárás sikertelen volt.(ha mi magunk nem jöttünk volna rá).  Mindeközben a háttérben, a számára beinstallált pótágyon horkolt az én hites uram, aki az éjjel  jelentős részét azzal töltötte, hogy húzgálta a figyelőt a hasamon Panka után, hogy hallható és mérhető legyen gyermekünk szívhangja.

Buxa doktor kimondta, amit gondolni sem mertünk. Hazaengedett, közölte, hogy a sikertelenül provokáltak 70%-ánál a provokálást követő 48 órában magától megindul a szülés. Ha mégsem, akkor hétfőn reggel fél8-ra leszünk szívesek visszamenni a semi-final-re.  Ahhoz, hogy a nagy többségbe tartozzam, már nem fűztem sok reményt, de örültem, hogy legalább a hétvégét otthon tölthetem és reménykedtünk, hogy hétfőn már eredménnyel járunk.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2013. december 4. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

Címkék: szülés

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr915675721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása