Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ahogy a blogszerkesztő szépséges fejléce indikálja, ma lehet, vagy inkább illik Oscar related bejegyzéseket ejteni, még annak is , aki az év többi napján nem szakértő.

Éveken át megvolt a rítusa ennek a napnak nálunk. Ilyenkor ugyanis este 6-7 körül aludni tértünk, hogy a díjátadás kezdetére frissen és kipihenten ülhessünk a tv elé és ujjainkat morzsolgatva várjuk az eredményeket hajnalig. Aztán a kiköltözésünkkel egyidejűleg ezzel a hagyománnyal is szakítottunk és ma már csak a napi sajtóból értesülünk az eredményekről. Az imént én is átfutottam a nyertesek listáját és egynek különösképp örültem.  Marion Cotillard-ot mondjuk leginkább a Taxi-ból ismerjük, de feltünt a Big Fish-ben és játszott az  Egy jó évben is. Aki kedveli a francia filmeket az láthatta a Gyerekjáték ban illetve a  La Boite Noire-ban. Mégis szerintem a legkáprázatosabb alakítását eddig a La Mome-ban nyújtotta. Erről már írtam korábban, de most sem hagyhattam ki. Látnikellfilm.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2008. február 25. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr114263077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása