Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Íme itt vagyunk a várva várt nap éjjelén , de semmi jele annak, hogy a gyermek elindult volna. Békésen ficánkol odabent, határozott ám egyáltalán nem durva rúgásokat mérve a hugyhólyagomra. Szeretem, hogy már most finom és nőies, szerintem nagyanyámra ütött. Ha csak fele olyan bölcs lesz, mint ő volt, akkor mindenki felkötheti a gatyát. Visszatérve az állapotomra, a nehezedést és a virslivé dagadt ujjakat leszámítva remek formában vagyok, csak cipőt nem tudok már kötni. Van még 5 teljes napunk arra, hogy konszenzusra jussunk Pankával és megállapodjunk mondjuk egy 6-án éjjel történő érkezésben. Sós karamella fagyival próbálom előremozdítani a tárgyalásokat, egyelőre sikertelenül. 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2013. november 1. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

Címkék: Panka

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr465675635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása