Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

13 hónap kitartó levelezés után ma végre megkaptuk a jegyző irodájától a hivatalos papírokat arról, hogy miénk a macskák utcai földszinti pecó. Két példányban, igényes vászonkötésben mely névre szóló. Egy Monsieur Tökié egy pedig Madame Töki nevére szól. Ezzel csak annyi a hiba, hogy bár házastársak vagyunk én nem vettem fel az uram nevét ergo Madame Zsabóka vagyok, de a borítón még elviselem a hibát. Kurvanagy szerencséje Ingeveldnek, hogy a szerződésben nem tolta el és ott az anyakönyvezett nevemen szólít. Öröm is ért minket. Részben. Ugyanis a dokumentumok mellé csatoltak egy pár száz eurós csekket, természetesen azon is elrontották a nevemet, így csakis Töki veheti fel a zsetont. Azért így utólag belegondolva sokba van nekünk ez a kis csekk, ugyanis vásárláskor, a számításaikat alapul véve annyi hitelt vettem fel, amennyit mondtak és abban az összegben benne volt ez a pár száz is, amit most ugyan megkaptam, de 30 évig fizetjük vissza a többi sok tízezerrel együtt. Köszönjük neked Ingeveld és reméljük, hogy ez volt életed utolsó ügye és miután mélyen magadba tekintettél sutba dobod a jegyzői praxisodat és engedve a kecskék hívó szavának mától inszeminátorként keresed a napi betevőd.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. október 24. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr224263008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása