Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Történetünk valamikor két évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor is egyik kedvenc szabadidős tevékenységünk az volt, hogy a közeli free records-ban és a még közelebbi bibliopolisban magyar nyelvű illetve magyar feliratú filmek után kutattunk Tökivel, mivel saját készleteinket addigra már felemészettük. Ennek a korszaknak az eredménye, hogy pl a Bazi nagy görög lagziból bármely dialógust képesek vagyunk minimális hibaszázalékkal, tökéletes görög akcentussal visszaadni. Valamint ugyanerre az időszakra datálható azon néhány filmünk beszerzése is, amelyre cseppet sem vagyunk büszkék, de amint azt jól tudjuk a szükség nagy úr.  Majdnem ugyanekkor kezdtünk akkori szomszédainkkal szocializálódni, így idővel, lengyel kis pajtásunk jóvoltából a legfrissebb mozifilmeket is megtekinthettük. Jó ideig a monitoron néztük, de hamarosan indokolttá vált egy un dvd lecteur beszerzése is, ami csak így magunk között szólva "mindent visz". A Philips belsőséggel rendelkező Aristona típusú készülék foglalta magában azokat a tulajdonságokat amelyekre szükségünk volt és financiálisan sem jelentett nagy megterhelést.  A szeretett berendezés a minap teljesítőképessége végéhez ért és kénytelenek voltunk replacementről gondoskodni. A közeli Venyige Botond áruházban (a hülyézősek legnagyobb helyi konkurenciája) aztán rátaláltunk az új darabra mellyel kapcsolatban csak annyi volt a kikötés, hogy bírjon hdmi funkcióval. Említett darabbal a csomagtartóban boldogan száguldottunk haza és miután Töki összeszerelte izgatottan kezdtünk maratoni mozizásba. 10 filmből csak 9 ugrott, vagy akadt, így pénteken, 3 nap használat után visszavittük. Természetesen adott márkából nem volt nekik raktáron, így a kategóriában felette álló darab után érdeklődtünk. A systemben szerepelt 2 darab, de mint 20 perc eszeveszett szaladgálás után kiderül, csak virtuálisan. Újabb kategóriát ugrottunk, ekkor már Pioneer DV-400-K után kutatott az eladónő és mintegy 10 perc után boldogan lóbálta a kezében a dobozt. A neheze csak ezután következett, ugyanis generálnia kellett egy stornó számlát a régire , valamint készíteni egy újat és ezen két összeg különbözetét szerepeltetni végösszegként. Mivel a vállalkozás nyereséges, feltételezem többet adnak el, mint cserélnek vissza, így indokolt, hogy emberünk négy, egyenként 10 perces körben abszolválta a számlázást, úgy hogy minden szakasz után lejelentkezett nálunk és azt mondta "még két perc'. Fél óra után az új vásárlók számára úgy tűnhetett, hogy mi is a bolthoz tartozunk szervesen. Végül elkészült a compte, mi pedig alig vártuk, hogy kipróbálhassuk az új fícsöröket. Tökéletes a cucc, tényleg mindent visz, egy baja van a feliratot 14-es betűméretben jeleníti meg, úgyhogy indokolt lesz két színházi látcső beszerzése. Legalábbis szoftverfejlesztésig mindenképp.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. szeptember 16. vasárnap.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr64262984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása