Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Amikor az ember a családján kívül minimum egy fél tucat jó barátot hagy hátra, akkor nehéz. Ha adott új országban mindössze 3 stabilnak mondható kapcsolatot tart fenn, ebből egyet akarata ellenére, akkor még nehezebb és el kell gondolkodni a bővítésen. Ez a gondolat vezérelt engem is amikor igazgatóságunk kicsiny magyar kolóniájának 90%-át ebédre invitáltam a munka ünnepén. Már 10-kor rotyogott a leves a 12 literes fazékban, a lakást pillanatok alatt puccparádéba vágtuk, játszóruhánkat casualra cseréltük és így vártuk a vendégeket. A 13:00-ra meghirdetett eseményre először egy késést jelző sms futott be, majd röviddel ezt követően a Luca házaspár 2x2 keréken. Letették amit a buliba szántak és közölték, hogy eltekernek a közelben lévő kastélyt megnézni. Pontosan érkezett viszont az N család. Két gyerek, egy 6 éves, egy a pocakban , a szülők és nagyi. A pocakban lakó másnap úgy döntött, talán a gulyás hatására is, hogy jobb lesz neki kint. Aztán megjött V, majd mókusbogár, Nóri, Zs apával és Ildi isteni brownieval. Az étkeztetés két turnusban zajlott, mivel az asztal köré max 6 embert tudunk leültetni. Először az öregek és a gyerekek, majd ezután a többiek. Vega menüben hagymalevest kínáltunk, amit szerencsére nem zóna adagban készített el Töki, mert annak is nagy sikere volt. A palacsintát már a pult mögött állva, rendelésre kentem. Helyes klikkek alakultak ki, egy a konyhában kettő a nappaliban és egy a hálóban. Mint az később kiderült utóbbiban komoly munkamegbeszélés folyt. Utolsóként távozó vendégünket a buszmegállóig kísértük és megállapítottuk, hogy az eseményt meg kell ismételni.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. május 2. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr114262868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása