Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Most elképzeltem azt a jelenet, amint hónapokkal később, a kedvünkre felújított lakásban, egy vad éjszaka után fekszünk az ágyban és álmunkban mindketten stroke-ot kapunk. Aztán kigyullad egy elavult villanyvezeték a falban és leég a pecó, de mivel földszinti a lakás annyira megrongálódnak a tartógerendák a tűzben, hogy még oltás közben ránk dől a ház is. Ekkor, csak a biztonság kedvéért leszáll egy furcsa csészealj a garázs előtt és érdekes zöld emberek viszik magukkal a hamvainkat, hogy mindenféle kísérletet végezzenek rajta. Majd szép lassan elindul a stáblista.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. június 21. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr804262714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása