Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Kellett ma vennünk egy méretes fazekat, mert a 8 kg házi sonka, (csempészáru) amit anyámék hoztak, egyik edényünkbe sem fért bele. A bolt kb 30 méterre van a háztól, közénk ékelődik ugyanis egy könyvesbolt és egy zebra. Megvettük életünk fazekát és épp hazafelé tartottunk a szemerkélő esőben, amikor a könyvesbolt kirakata előtt figyelmesek lettünk egy 7 év körüli csoki kislányra aki épp a nadrágját húzta fel. Ekkor még nem gondoltunk semmire, de ahogy közelebb értünk, láttuk, hogy a kirakat előtti padkán, pont a kislány mögött valami gőzölög. Igen, egy hatalmasat rakott a kicsike. Szülők közel s távol nem voltak fellelhetőek a lányka pedig szemmel láthatóan elégedetten ácsorgott ott tovább. Nem állhattam szó nélkül és megkérdeztem, hogy mit csinál. Nem válaszolt, viszont klasszul elslisszolt a tömegben. Hát hurrá, az unió központja, az európai kultúra bölcsője, meg mijafaszom. És én még szedem a szart a kutyáink után!? Én elhiszem hogy nagyon kellett neki, de 30 méteres sugárban van egy meki , egy Quick és még hat másik gyorsétterem aminek van wc-je.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. április 15. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr134262693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása