Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

SEX

Megkértem B.-t hogy számoljon be a tegnap éjszakájáról. Ha már magam nem gyakorlom egy ideje, akkor legalább olvassak róla. Szerintem cikinek tartja, ha szirupos lesz azért, ha meg pornó akkor azért. Majd úgy teszek mintha Joan Collins vagy Monique Cuvé (vagy Cabernet Savignon) titkos blogját olvasnám. Tényleg az a nő vajon írni is tud, vagy csak cerkát ragadni?

Tegnap Muerte névre hallgató kis unokánk szétpisálta a telefon kijelzőjét, majd rácsokizott a kanapéra. Tündéri kiskutya, de most már vigye el a gazdája, mert olyan felárat számolok fel érte, amilyet még nem látott a világ. 1,5 óra száradás után a telefonon újra működik a kijelző, de a gombok lenyomásakor nem tárcsáz és semmire sem reagál, viszont minket lehet hívni... No mindegy eltéptem a Matáv .-ba és vettem egy noname piros-fehér telefont. Töki nagyon szúrja, mert pirosan villog amikor csörög. Frankón, mintha riasztás volna és katasztrófa elhárításához hívnának. Vagy az elnöki titkos vonal. Cool ez a kispiros.

bazz az egyik oldal fejlécét konyhatrippeknek olvastam tippek helyett. Kéne már tekerni egyszer újra egy lightosat.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. január 13. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr44262401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása