Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

bezárom a picsába.- de ezt már annyiszor mondtam, hogy teljesen hiteltelen...

Én értem, hogy most több tucat, a blogjába komoly munkát fektető, Pulitzer-díj várományos nő és férfi kapott egyszerre a szívéhez és a fejéhez, de azért olyan oltári dráma nincs. A google a mi barátunk és a cache funkcióval akár avanzsálhat is a bff kategóriába. Én minden, számomra értékes, ám mások számára bizonyára értékelhetetlen bejegyzésemet visszanyertem a segítségével.

Miért ne ragadjam meg ezt az alkalmat is, hogy sajnálatot és bűntudatot keltsek egyszerre, de nem tudok elég hálás lenni a visszatérő olvasóknak azért, hogy nem kommentelnek, mert most ennek mérhetetlen előnyét tapasztaltam, így csak 10-15 hozzászólás lett az enyészeté.

Aki pedig tegnap este óta habzó szájjal a szerkesztők és a freeblog fikázásával tölti az idejét, annak üzenem, hogy kapjon a fejéhez. Én sosem tudtam olyan megoldásra váró problémával fordulni hozzájuk, amiben ne segítettek volna. Abban is biztos vagyok, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek készséggel piszkált bele Anna a sablonjába, amikor épp tehetetlenül bénázott. Szóval egyszer ebben a rohadt életben legyünk már emberek és a bűnbakok keresése helyett inkább köszönjük meg, hogy hosszú évek óta gondozzák és karbantartják az agymenéseink tárhelyét és most is azon dolgoznak, hogy minimális veszteséggel záruljon ez a "buli". Egyébként meg mentsél bakker, mert arra van kitalálva az feature, amit ezek szerint nem használsz...

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2011. november 11. péntek.  |  4 komment |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr504264035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_74111 2011.11.11. 11:18:15

Azért a dolognak több oldala is van. Igazad van, tény, de azok akiknek több éves blogjuk veszett oda az enyészetben tegnap, azok most biztos nem osztják a te véleményed. Gyuszi ment hetente, itthoni gépén meg is van az most elérhetetlen bejegyzés, estére visszateszi őket. Postolni nem tudok, nem enged a freeblog reggel óta, próbáltam többször is. Irtam, semmi válasz. Sokaknak porblémája ez. Örülök, hogy nálad ez nem volt gond soha! Nem vitázni akarok senkivel, távol legyen. Szerintem nálunk ezennel eldőlt, mi megyünk. Nem örülök neki, nagyon nem. De abba bele sem merek gondolni, hogy ha a mi blogunk is törlődött volna.

Ismeretlen_74111 2011.11.11. 11:20:04

Életünk nagy része, emlékek eltüntek volna. Mennyire sajnálnám! Vagy talán egyszerü lenne a helyzet? Akkor most befejezzük, vagy sem? Meglátjuk, a hétvége sokmindenre választ fog adni!

Ismeretlen_21153 2011.11.11. 11:26:52

Csillám, engem épp annyira bosszantott az éjjel a dolog, de nehezen tudom elképzelni, hogy ölbe tett kézzel, tétlenül ülne a freeblog csapata. Viszont, ha valakinek több év bejegyzése veszett oda, azt szívből sajnálom, de ugyanakkor nem értem, hogy akár kíváncsiságból is, de miért nem nyomta meg a mentés gombot. Én a kommentjeimet is sajnálom, de vannak óhatatlan veszteségek. Ami pedig a befejezést illeti. Olyan ez mint egy jobbfajta tudatmódosító szer. Lejönni róla nem lehet:)

Ismeretlen_1975 2011.11.13. 19:48:56

Senkinek nem veszett oda több éves teljes, blogja. Ez egyszerűen csak pánik keltés. Azoknak veszett oda a teljes blogja, akik jelen év augusztus 28. óta hozták létre és zártan írták. Azok, akik nyitottan, ugyanúgy vissza tudták állítani teljesen nagy valószínűséggel, mint azok, akiknek több éves, csak újra kellett regisztrálni hozzá teljesen. És nem csak (!) és nem mosakodás, borzasztóan sajnáljuk továbbra is, hogy ez történt, de a pánik keltés és hamis infó mellett nem bírtam elmenni.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása