Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Vajon hol kezdjem? Kezdjem-e egyáltalán? Ha igen, akkor mivel? A belga rendszámú, rogyásig pakolt, felettébb gyanús kocsinkkal, amit kétszer szedett szét a germán rendőrség hazaútban? Egyszer polizei felirattal, egyszer pedig civilben, alig 4 órás különbséggel.

Folytassam azzal, hogy baromi röhejes éjjel kettőkor a kocsi melletti motozás és csak kicsit ciki, amikor a tamponos doboz tartalmát, tüzetes vizsgálat után a tenyerembe borítja a hatóság? Nem, nem itattam át egyiket sem amfetamin származékkal, viszont nagyon meglepett, hogy sem a pótkereket, sem a csomagtartót nem nézték meg, de még a kalaptartó fölé lógatott, bólogatós kutyát helyettesítő Mazsolát sem hasították fel. Hol van itt a híres német precizitás? Mégsem voltunk elég gyanúsak? A holland rendszám vajon nagyobb figyelmet érdemel?

Mindegy. Hazértünk, otthon voltunk. Szokásos minta: szerettek, nagyon szerettek, nagyon nem szerettek. Cserébe szerettünk, nagyon szerettünk és feleslegesen bocsánatot kértünk azoktól, akik nagyon nem szerettek. De aztán már bocsánatot sem... Akadt, aki ráért, akadt, aki nem. Volt olyan, akinek ráértünk és olyan is, akinek nem.

Aztán visszaútban jött megint a német csapás. Mit jött!? Egyenesen fúródott, méghozzá a bőröm alá, de Soledad doktornő szerencsére minden rutitnt nélkülözve, fél liter éter használatával végül eltávolította. Most megy a malmozás, hogy lesz-e gabonakör a csípés körül. Lyme is in the air...

Hát nem jobb az, ha ilyesmi inkább a rendszerben ragad?

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2011. május 12. csütörtök.  |  5 komment |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr374264014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_69507 2011.05.13. 14:11:41

Hát szerintem jobb, hogy leírtad. Mi is megnyugodtunk, hogy semmi komoly, merugye ezek inkább az irritáló kategóriák. A lyme kitünően gyógyítható, ha egyáltalán lesz. És mivel most éppen tanulás helyett ugrottam be, és éppen Freudtól ugrottam ki, kinyilvánítom, hogy az elnyomott érzelmeknek hangot adni jót tesz neked is. (Azért nem praktizálok, mert dilettáns vagyok - mint ez most már mások számára is nyilvánvaló.)

Mariann 2011.05.15. 17:07:52

Az én rokonomnak az antibébi tablettát kellett magyarul megmagyarázni az ukrán oroszul értő határőröknek. Azért a tampon se kutya. Nekem most nincsenek ilyen szívfájdalmaim, belenyugodtam a dolgokba. Béke! Puszi!

Ismeretlen_21153 2011.05.15. 23:28:44

Zsuzska, az elnyomott érzelmek itt mindig kinyilatkoztatásra kerültek. Egyetlen dolog változott csupán. Ritkábban tudok röhögni rajtuk és nem tudom, hogy ez jól van-e így...

olla 2011.05.19. 14:59:08

Aminek ki kell jönni, annak ki kell jönni (- mondta egyszer rég egy igen jó ismerősöm a fejemet fogva a klotyó fölött, de persze nem csak ilyen szituációra alkalmazható ez az alapigazság, hanem pl. kullancsra, mosdóbanbőgésre, röhögésre meg úgy általában minden szinten). :-)

Ismeretlen_21153 2011.05.19. 22:47:16

olla: valójában szívemből szóltál :)
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása