Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ha ez egy mese lenne, szólhatna például a három gyermek közül a legkisebbről. De ez a történet most a középsőről szól, akinek csoda van a torkában és ezt elfogultság nélkül állíthatom.  Van egy álma. Szeretne országvilág előtt énekelni és mi most ebben a segítségére lehetünk. A tehetségéhez nem fér kétség, a lelkesedése pedig töretlen.  Idén elindulhatna, félig magyarként, de Belgium színeiben az Eurovision versenyen. Hogy ez lehetséges legyen ehhez kellünk mi. Ugyanis a belga "királyi" tv ránk, hallgatókra bízza a döntést. Létezik egy francia oldal, az akamusic, ahova felkerül az összes nomináló dala, de hogy végül ki képviselheti Belgiumot a nemzetközi megmérettetésen, az azok közül kerülhet ki, akik elérik a 20.000 eurós álomhatárt. Elmondom hogy működik. A dal, esetünkben Steph dala a "Je cours" is ott figyel a listán és szponzorokra vár. A támogatás minimális összege 5 euró, de természetesen többel is hozzá lehet járulni, vagy csak egyszerűen "lájkolni". Ha ez a dal indulhat a versenyen, akkor az összes támogató 40%-os haszonnal kapja vissza a befektetését, ha viszont mégsem sikerül elérni a kívánt összeget, úgy minden szponzor visszakapja a pénzét. Pontosan ugyanannyit, amennyit befektetett.  Miért ne válthatnánk valóra Steph álmát?!

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2010. november 7. vasárnap.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr574263958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása