Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő
Figyelem! A poszt helyenként a nyugalom megzavarására alkalmas elemeket tartalmazhat. 

Ez az én reality show-m. Nem olyan régen olvastam egy cikket arról, hogy újra divatba jött a Marilyn Monroe által igen kedvelt, beöntéses fogyókúra. Én magam idegenkedem az ilyesmitől, de mégis úgy adódott, hogy orvosi javallatra, valami hasonló eredménnyel járó purgálási eljárásba kezdtem alig több mint 13 órával ezelőtt. Van ez a varázslatos szer, a keserű só, amelyből 5dkg-t egy 1 liter vízben kell feloldani. Az így kapott italra két óránként, tehát öt alkalommal kell rájárni és mindenféle averziót félretéve, húzóra betolni. Én ettől a résztől féltem a leginkább, de egészen a záró akkordig nem volt probléma. Hogy feltegyük az ire a pontot, végezetül egy koktélt illik elfogyasztani, amely esetünkben 1 dl olivaolajból és két citrom levéből készült. Mire ehhez a fázishoz érünk, addigra az általunk eddig ismert hasmenés classic 1.0 könnyed sétagaloppá degradálódik. Nem szeretnék túlságosan elveszni a részletekben, így legyen annyi elég, hogy ha létezne rektális vizelés, akkor ez lenne az. A szer egyébként már négy óra elteltével hatni kezd és úgy tűnik, hogy a csúcspont, valamikor 13-14 órával az első ital elfogyasztása után következik be. Természetesen az eljárás ideje alatt nem lehet enni és tartós, házon kívüli tevékyenységbe kezdeni. Még házon belül is vigyázni kell, hogy milyen meggondolatlan mozdulatokat végez az ember, mert egy óvatlan lehajlás is beláthatatlan következményekkel járhat. Az eredmény viszont pazar, ugyanis tisztul az epénk és ezáltal persze a májunk, no meg persze a belünk is. A szakember azt mondta, hogy negyedévente ismételhető az eljárás.  
POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2009. november 22. vasárnap.  |  3 komment |   | 

Címkék: purgál kererűsó

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr384263431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

purga · http://purga.com 2009.11.22. 13:20:34

hat pedig a classic keseruso menethez 10dkg anyag kelletik!!! azaz azt probald gondolatban megduplazni, amin atestel!! hajra!!!

[Bee] 2009.11.22. 22:54:28

ehm... azért nem kellene túlzásokba esni... csak módjával a fogyókúrákkal... mindent csak mértékkel... o.O

Ismeretlen_21153 2009.11.23. 10:24:20

Beeke, mintha csak az uramat hallanám. Mondjuk nem is véletlen, hogy egymással jól kijöttök:) De köszönöm az aggodalmat.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása