Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Töki már jóelőre figyelmeztetett, hogy megpróbál majd a technikus lerázni azzal a dumával, hogy a ciripelő zaj, amit a kocsiban hallok az természetes és nem a turbó esetleges meghibásodásából adódik. Így amikor a telefonos bejelentkezés után a forgatókönyv ezen részéhez értünk, elmondtam a pasinak, hogy ez bizony nem egy bébi tücsök, amire ráfoghatná, hogy normális, hanem egy óriási, mutáns, öblöshangú példány és lesz szíves felderíttetni a lakhelyét, mielőtt haza indulnánk. Ma reggeel 8-kor aztán leadtuk kicsi Shreket a szervízben, majd türelmesen vártuk a visszahívást. 2-kor aztán hívtak, hogy hallják a hangot, de nem a turbó. Egy órával később mégis a turbóból jött a zaj, de azt mondták elhozhatom, mert a kocsi ettől még simán használható. Megkértem, hogy ne ők döntsék el mennyire szeretnék közel lenni a természethez, ugyanis az előttünk álló több ezer km-et inkább úgy tenném meg, hogy a kedvenc cd-im szólnak a háttérben, nem pedig a tücsök. Végülis  nem túl nagy elvárás ez. egy alig egyéves autótól, különösen nem akkor, ha még négy év garanciát vállalnak rá. Csere lesz, mondta végül, de nagyon nehezen bökte ki. Elképzelhető, hogy még a héten megkapják az alkatrészt, de ha nem, akkor a jövő héten mindenképp. Örülök azért, hogy meglett a zaj forrása és, hogy nem 'kobozzák' el hétvégére a járgányt, ugyanis pénteken SPG-hez megyünk Luxembourgba.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2008. június 18. szerda.  |  2 komment |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr774263111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SPG 2008.06.19. 15:59:02

Ezt örömmel olvasom! Már kezdtem aggódni a bejegyzés közepefelé :-)

Ismeretlen_81913 2008.06.21. 17:13:10

Jó mulatást és csak óvatosan! :o)
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása