Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Kényelmesen baktatok haza a munkából és látom ám, hogy Xavier kocsija tárva nyitva, de ő maga sehol. Aztán a lépcsőházhoz érve, a kis tároló előtt hallom ám, hogy veszettül nyomja, "putain, merde, connard" hogy csak az  általam ismerteket említsem. Mióta a level hármat abszolváltam iszonyú késztetést érzek, hogy használjam is a franciát így azonnal beszélgetésbe elegyedtünk. Ő erölteti az angolt én meg hát eröltetem a....Kérdezem mi baja, mire elmonyja, hogy elege van már abból, hogy a kis kecseg Belapire bácsi mnidig az ő pincerekesze elé teszi a bringáját, úgyhogy most gondolt egyet és áttolta a kerti szerszámok és a villanyórák szekrényébe. Lesz meglepetés, amikor a kisöreg reggel keresi a drótszamarat. Ha már indulatban volt, gondoltam megkérdezem elégedett-e a ház managementjével, mert én nem. Hamar kiderült, hogy ő sem, úgyhogy azonnal meghívtam a startégiai és szocializálódási szempontból is egyaránt fontos puncogós vacsorára.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2008. január 29. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr674263066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása