Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Szombaton délután 4 óra tájban hihetetlen nagy lépésre szántuk el magunkat és meghívót kezdtünk fogalmazni puncogóéknak. Végül is szomszédok vagyunk, a korosztály is stimmel, érdeklődési kör nem feltétlenül azonos, de ez még nem derült ki teljesen. Van viszont közös érdek. Néhény hónappal ezelőtt beszámoltam arról, hogy a folyosón üvöltöztek Széppár nénivel, a számlákról és a hihetetlen összegekről , amelyről a "csekkjei" szólnak. Először akkor fogant meg bennünk a gondolat, de mire tett követte volna puncogóék Gentbe költöztek. Lakásuktól ugyan nem váltak meg, de egyre ritkábban lehetett őket látni, így a remény, hogy valakivel együtt talán rábírhatjuk a Széppár könyvelő irodát az eredeti befizetett számlák kiadására, azonnal szertefoszlott. Aztán amikor szombaton ismét felbukkantak újra lett remény. Négy piszkozat után végül "Dear Ladies" megszólítással egy biankó meghívót generáltam azzal a kéréssel, hogy jelezzék mikor érnének rá. A vártnál sokkal hamarabbm a késő esti kutyaséta alkalmával választ is kaptunk. A jövő hét után valamelyik este létrehozzuk a titkos szövetséget, hogy végre kiderítsük Széppárék milyen szisztémával dolgoznak és esetleg csapolják-e a ház kasszáját. Én mindenestere olyan világról még nem hallottam, ahol egy sajtcédula alapján fizetnek be az emberek komoly összegeket. De mit dumálok, hiszen és is bevettem és csengetek is, mint a katonatiszt. Most viszont azt vettem a fejembe, -csak még a nyelvemre nem jön- hogy ismertetem Széppár nénivel a feltételeimet. Az általa követelt összeg jogosnak vélt részét, azaz 600 eurót legkésőbb február közepéig feladok, de a fennmaradó 400-at csak abban az esetben fizetem be, ha a tavalyi év számláiba, ki és befizetlsekbe betekintést nyerhetek a többi, erre jogot formáló lakütárssal együtt. Hogyaza rézfán fütyülő vazze! Engem többször nem ver át! Senki!

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2008. január 28. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr374263065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása