Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Az újév úgy kezdődött, hogy Töki kutyasétáltatás közben talált egy Samsung D600-as telefont. Már jóideje a focipályán heverhetett, mert nem volt benne szuffla. A csoda a készülékben van, ugyanis a latin Abc betűi fölött ott vannak az arab írásjelek is, így minden gond nélkül küldhetünk sms-t arábiai lawrence-nek. És akkor a  "Beye Te Te " üdvözlőszöveről még nem is beszéltem.

2ZS-t elütötte egy autó a Schumanon. A csoda az benne, hogy ép bőrrel és némi zúzódással megúszta.

Belpaire néni újévi ajándéka egy franciakockás lap volt, amire számokat rajzolt és végösszegként kihozott 1038 eurót. Az egyik csoda azt, hogy mindezt 3 hónapra, a másik, hogy megvan a rávaló.

A héten hatalmas áttörést értem el franciából, ugyanis levizsgáztam. Képes voltam 10 percen át csevgni Sophieval a munkámról, valamint mint kollégának kikérte a véleményem a metodológiáról, melyet a kúrzus alatt használt.

Csütrötökön a főnököm egyszerűen csak guardian angelnek titulált miután egy dokumentum utáni lázas kutatása közben előálltam az infóval, hogy emlékeim szerint a keresett cuccot nem a gépére, hanem az usb kulcsára mentette.

Ugyanebben az órában a másik főnököm user zseninek nevezett, miután megmutattam neki, hogyan archiválhatja gond nélkül az emiljeit.  

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2008. január 25. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr924263063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása