Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

A vége tényleg az lesz, hogy a tavalyi beköltözésünkhöz képest Belpaire néniék és Mme De Mulder kivételével lecserélődnek a lakók. Ma annak a lánynak a mamája kopogott be hozzánk, aki az első hónapban levelet írt mert ugattak a kutyák és  felszólított minket, hogy haladéktalanul vásároljunk elektromos nyakörvet állatainknak. Mi persze nem tettük, hanem sajátos technikával megfegyelmeztük a csajokat. Egy nap többször úgy tettünk mintha elmennénk itthonról, közben pedig a garázs mellől hallgatóztunk, hogy ugatnak-e. Nem is ez a lényeg, szóval kopog Mme Natis, hogy jöjjön valaki. Töki kisétál szép békésen, majd két perc múlva jön, hogy le kéne hoznunk egy mosógépet a másodikról. Bravó, ennyi mozgás kell. Szerintem érintőlegesen tettem már említést a "tágas" belga lépcsőházakról. Nos, nálunk is ilyen van, csak csiga verzióban, hogy nehezített legyen a pálya. Már eleve mulatságosak voltunk ketten + a gép az alig 1m széles lépcsősoron, de ha ez nem lett volna elég Mme Natis, hogy segítségünkre legyen folyamatosan fogta a karom, ami azt jelentette, hogy a géppel együtt néha őt is vonszoltam. Örökkévalóságnak tűnt az a pár perc amíg végre mind földet értünk. Hálásan megköszönte és mosolyogva mondta, hogy jót fog tenni egy masszázs. Azt hiszem a meghúzott derekamon most semmi sem segít. Ja, és mindezt azért, mert 3 hónapra kiadják a lakást és az új lakónak van saját mosógépe. Grand merci nekünk.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. október 6. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr414263002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása