Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Terveinkkel ellentétben 10:45-kor hagytuk el a házat, de a kedvező útviszonyoknak és a GPS-nek köszönhetően alig több mint egy óra alatt odaértünk. A város központjától kb 500 méterre sikerült parkolót találni, így nyugodtan indulhattunk útnak. A város még csendes volt, a kávéházak teraszán alig, üldögéltek. Az egyik, ilyen kongó teraszon tábort vertünk, megittunk 3 smooth kv-t és elüldögéltünk egy ideig. Békésen nézegettük a szatyrokkal rogyásig pakolt bicikliket. VK szemei felcsillantak és közölte, hogy a hely maga a paradicsom, hiszen egymást érik az üzletek. 3 óra elteltével a főtér piacán vásároltam Tökinek hekket és rákollókat, mi lányok pedig hot Kfc menüt toltunk. Ottlétünk alatt félóránkét változott az időjárás. Hol szakadt az eső, hol pedig ragyogóan sütött a nap. 5-körül indultunk vissza, rengeteg csomaggal megpakolva. Én addigra már nem éreztem a lábam és örömmel nyújtottam át Vk-nek a kocsi kulcsát. A GPS nőt kicsit megkavartuk, mert többször újratervezte az utat, közben jókat röhögtünk azon, hogy minden egyes körforgalomból kitérve hozzáteszi a maca, hogy jobbra. Egyszer próbálnánk csak balra!

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. június 23. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr774262928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása