Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Tudom, hogy sokak szerint beteges, de leszarom. Ahhoz, hogy jól induljon a napom a szokásos kávé cigi combó mellé kapom a telefont és hívom a szüleimet. Ha éppen elaludtam akkor is, viszont csak röviden. Ilyenkor többnyire hasznos, vagy kevésbé használható tanácsokat kapok arra nézve, hogyan tegyem viselhetőbbé a napot, a hetet, az életet. Beszámolunk, ők elmondják hogy halad az építkezés stb. De igazából nem is ez a lényeg, hanem hogy halljuk egymást, hogy amikor kicsöng tudják, hogy senki más nem lehet csak én, és bármelyikük is veszi fel, mindig úgy szól bele, hogy "szervusz drága kislányom, felébredtél?"

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. május 23. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr964262884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása