Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Bár nem vagyok infoblog, a mai ámokfutás mellett mégsem mehetek el szó nélkül. Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinek az iskolai lövöldözés hallatán azonnal Littleton ugrik be. Nemcsak mert az amerikaiak ezt tartják a "nation's deadliest school sooting"-jának, hanem mert ha szabad ezt mondanom ennek volt a legjobb a marketingje, hiszen még film is készült belőle. Aztán ma, a virginiai műszaki egyetem egy hallgatója, egy végighánykolódott éjszaka után felébredt és úgy döntött szerelmi bánatára nincs jobb orvosság, mint lemészárolni néhány, a jelenlegi adatok szerint 33 iskolatársát. Pazar. És bár a statisztikai adatok azt mutatják, hogy az iskolai lövöldözés az USA-ban a legnagyobb arányú, nem szabad elfeledkeznünk a 96-os dublane-i és a 2002-es erfurti mészárlásról sem. Előbbi 16 gyermek, utóbbi 13 felnőtt életét követelte. A mostani híreket olvasva hirtelen elkapott a hév, hogy keressek egy siteot, ahol az elmúlt évek hasonló esetei vannak felsorakoztatva. Érdekesség csupán, és semmi esetre sem a gyászoló családok vigasza, de az esetek jelentős részében az ámokfutó kínosan ügyel arra, hogy egy töltény még neki is maradjon a tárban.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. április 17. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr734262859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása