Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Soledad Doktornő kimondta tegnap a verdict-et. Asztmatikus bronchitis - influenza combó. Köszi annak, aki rám köpött, lehelt, vagy bármilyen formában vírust adományozott nekem. Ígérem én is terjeszteni fogom ahogy az erőmből telik. Jelenleg az ágy és a fürdőkád között mozgok nagy magabiztossággal, rövid konyhai kitérővel, hogy Amol cseppeket inhalálhassak a 10-literes fazékból. Már a negyedik éjszakát töltöm a kanapén ülve, mert ez az egyetlen pozitúra amelyben nem kell aggódnom amiatt, hogy nem kap elég oxigént az agyam, és a köhögésre sem ingerel annyira. Átlagban 3-4 liter teát fogyasztok, enni nem jelent már örömöt, mert nem érzem az ízeket. A szám, már a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető cserepesnek, de a megfelelő szót még nem találtam meg a hatalmas repedésekre. Napi két alkalommal veszek gőzfürdőt és rögtön ezután 2-2,5 órát töltök dupla-thermopulcsiban, hogy kiizzadjam a gonoszt. Szerintem fogytam.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. február 20. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr404262847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása