Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Többek állítása szerint kivirultam, és még marhahólyag létemre is jobban nézek ki, mint 4 éve tavaly. Valóban jót tett a változás, 1,5 év után újra azt érzem, hogy igenis van értelme annak, amit csinálok. Márpedig ez nagyon fontos, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy kvázi a munkahelyemen élek. Kedvesek velem, reggelente a folyosón visszamosolyognak és köszönnek is a kollégáim, a főnökeim pedig egyenesen imádni valóak. Persze görög maci nem volt meglepetés, de a francia oly mértékben higgadt pasi, hogy néha azt gondolom, hogy az adott pillanatban mérhetetlen volna a vérnyomása. Szlovák kolléganő édes,  ha véletlenül magyar kis pajtársaimmal tartósan az anyanyelvünkön kommunikálunk, akkor csak annyit mond 'csokolom" és tudjuk, hogy angolra kell váltanunk. Rengeteg a munka, de úgy röppen el egy nap, mintha nem is lett volna. Köszönöm az összes közreműködőnek, hogy végre kicsit megédesítették a brüsszeli hétköznapjaimat. Még az élet is szebb és nap is kisütött.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. január 6. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr214262816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása