Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Nem tudom, hogy a fokozott fizikai igénybevételnek köszönhető-e az a rémálom amelyben jelen volt a család egy régi barátjának anorexiás excsaja, aki csokis-savanyú káposztás bagellel kínált és én természetesen készséggel elfogadtam, mitöbb meg is ettem. Bár nem hoztuk magunkkal, mégis az a sejtésem, hogy a Krúdy-féle álmoskönyv nem nyújt segítséget hasonló tartalmú álmok értelmezéséhez. Miután felriadtam, elmeséltem mindezt Tökinek és végül oltári idétlenkedésbe fulladt az este, mely során többek között azt is megállapítottuk, hogy a házban élő leszbikus hegedűművész házaspár hangszere nem cincog, hanem puncog.

***

A Karácsony mellett ebben a hónapban lesz még három fontos dátum. 1 nap múlva a névnapom, melyet a nyugati civilizációk túlnyomó többsége nem ünnepel, többek között a belgák sem, tehát dafke megtartom. Aztán 3 nap múlva lesz a blog 2 éves Töki pedig 8 nap múlva 31. Ezek után további ötöt fekszünk és jön a Jézuskabácsi. Most mondhatnám, hogy "kell-e ennél több", de nem mondom.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. december 11. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr724262808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása