Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Igen, az elmúlt két hétben kuss volt. Ennek több oka is van, de most csak a hivatalos verziót teszem közzé.

Mesi a gimiben volt osztálytársam. Régóta ismerjük egymást, még hittanra is együtt jártunk egészen sokáig, a középiskolában pedig volt alkalmunk összehaverkodni, ugyanis általában azonos tárgyakat kedveltünk és a pót dolgozatok javítódolgozatain segítettük egymást, majd később a pótvizsgán is. Szóval erre volt dolga egy konferencián és annak végeztével egy hetet nálunk töltött. De micsoda hetet! A lakás-átalakítási terveit egy órával érkezése után ismertette, de a hűtőben lévő ételek zsírtartalma és kalóriaértéke csak másnap délutánra érte el a nullát. A késedelem egyetlen oka, hogy nincs éjjel-nappali supermarket a környéken.- gondolom erről feljegyzést készített. Azonnali hatállyal száműzte a sertéskészítményeket, ugyanakkor attól a pillanattól fogva kényszerített minket napi 2-3 túrórudi elfogyasztására, ugyanis azt ő hozta. Pontosan 80 darabot. Ezúton szeretnék bevonni szakértőket és megtudni, hogy lejárat után még mennyi idővel fogyasztható a rudi?

Két nap alatt teljesen megszoktuk. Azon kaptuk magunkat Tökivel, hogy már csak a konyhában dohányzunk és akkor is bekapcsolt elszívó mellett, minden nap 7-kor kelünk, és a városnézést is jól nyomjuk 4-5 órán át, majd mindezek végeztével még képesek vagyunk 2-3 órás vásárláshoz asszisztálni, mosolyogva, és azon sem akadunk már meg, ha valaki kibelezi a bagettet és csak a héját eszi meg. (gusztustalan szokás). Mesét napi váltásban kísérgettük egyik városból a másikba, egyébként mindkettőnk idegrendszere taccsra ment volna. De nem panaszkodom. Azért sem, mert nem lehet rá haragudni, imádni való, jókat röhögtünk és a beszólásainkat is jól kezelte. Egyetlen alkalommal borított ki, amikor Waterlooba menet megszegte az első számú szabályt, miszerint csak Töki szólhat bele a vezetésbe. Na akkor, azt gondoltam kiteszem az első pihenőhelynél és csinál amit akar. Mindent összevetve jó hét volt. Pontosan mostanra pihentük ki. Még a lányok bőre is kisimult.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. szeptember 24. vasárnap.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr334262757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása