Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Múlt vasárnap óta nagy változásokon mentünk keresztül. Első körben a sötétkék hálószoba fehéredett ki Jacksont is megszégyenítő iramban, potom egy vödör 12literes Héra festéknek és Töki hihetetlen kitartásának köszönhetően. Így lett végre 15m2-nyi berendezhető tér, nevezzük most tisztaszobának. A hálószoba üzembe helyezéséből adódóan sikerült fél szobányi ruhát láthatatlanná tennem, azaz szekrénybe rejtenem. Időközben kifestettük a fürdőt is, így ott még csak a padló hibázik, de már használható. Az első ütemben tervezett dolgok közül a konyha újrafugázása bizonyult még kemény dolognak. Gergory ugyanis azt gondolta, hogy a fugázás annyit tesz, mint cementtel végigkenni a padlólapok közötti réseket. Ennek következtében közel egy napot sikerült eltöltenünk, de inkább Tökinek a "massza" eltávolításával és miközben ezt a bejegyzést írom még mindig zajlik a fugázás. A felújítás holnap új szakaszához érkezik, ugyanis megkezdődik a konyha , előszoba és a nappali festése. Töki tervei szerint keddig ez meglesz, aztán jöhet a parkettacsiszolás, majd a lakkozás. Csak a harmadik ütemben lesz leburkolva az előszoba, WC és a fürdő.

Más. Már említettem, hogy 7 lakás van a társasházban. Az elmúlt hét folyamán sok lakóval találkoztunk. Itt van mindjárt Monsieur és Madame Széppár. -nem vicc, tényleg Bellpairenek hívják őket. Apu a közös képviselő, de anyu viszi a boltot. Kedvesek. A sövénytelepítés kapcsán beszélgettünk velük-tolmács segítségével-, aztán lejöttek, meghatározták milyen zöldből lehet és milyen magasra nőhet a sövény szerintük, majd megállapodtunk, hogy úgyis közgyűlés elé kell tárni a kérdést. Lakik még itt egy fiatal pár, szintén most költöztek, aztán van egy siketnéma fiú és a tetőtérben egy hegedűművész lány a barátnőjével, ja és közvetlenül fölöttünk egy idősebb hölgy három kiskutyával. Hát ez a mi jelenlegi lakóközösségünk.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. július 10. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr284262727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása