Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Hogy az ilyenre miért nem esik rá egy kurvanagy üllő? Gondolom ma unatkozott és kicsit ismét belelapozott a törvénykönyvbe. Persze megint a kedvenc részéhez ért:" Adójóváírás függönyre, reluxára, redőnyre-lakásvásárlás esetén".

-Lássuk csak a petit larousse-t! függöny, redőny, reluxa. Ja, hogy ezek nem ugyanazok! Hát mindegy, megint átvertem azokat a nyomorult barmokat akik, súlyos ezreket fizetnek annak a jegyzőnek, akinél tanuló vagyok. Pont leszarom, én úgysem látok abból semmit. Meg is írom nekik, hogy csak a reluxa árát kapják vissza, az olyan 2-300 rúpia, így is örülhetnek, hogy egyáltalán utánanéztem, elvégre belga vagyok...." e-kép gondolkodhatott a lelkem, amikor klaviatúrát ragadott , csak azért, hogy még egy kis izgalmat vigyen a csomagolós, unalmas hétköznapjainkba. Hogy pattanjon le mind a tíz körme gépelés közben.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. június 28. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr854262725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása