Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Csütörtökön belendült az ingatlankeresési project és azonnal lett 4 címünk. Pénteken aztán elmentünk az egyikre. Viszonylag jó környék, ebben a kerületben. 50m2 elfogadható áron. A megbeszélt időpont előtt 10 perccel már izgatottan várakoztunk, 15 sorstársunkkal együtt. Kiderült, hogy nemcsak a földszinti pecó eladó, hanem egy 3. emeleti duplex is. Komoly, duplex 50m2-en. Aki erre a hirdetésre jelentkezett az szerencsésnek bizonyult, mert legalább láthatta az ingatlant. Nekünk nincs ekkora mákunk, így lehetséges az, hogy mivel az alkesz albérlő nem volt otthon, az ügynök sem tudott minket bevinni. Ma reggelre volt egy másik időpontunk, szintén ez a kerület, 90m2+ 15m2 kert. Megint csak 8 másikkal együtt néztük végig a lakás, amely áll két egybenyíló szobából, és egy aprócska konyhából. Azt hittük itt vége is, de volt még mit látni. A félemeleten volt ugyanis a fürdőszoba. Nem, nem közös használatú, kizárólag a lakáshoz tartozik, csak hát ha pisikaki vagy fürcsi van , akkor kiszaladsz a lakásból félemelet balra az első ajtó és már helyben is vagy. Ha ez még nem volna elég a lakás alatt remek szobák alakíthatóak ki a pincében. Szóval eddig jutottunk. Nem csoda, ha semmi kedvünk nem volt már kimenni, a város északi csücskében lévő hirdetésre. Nagy nehezen végül rászántuk magunkat. És igen! Szép, minimálisan kell rákölteni és lealkudtunk 7000-et szemrebbenés nélkül 5 perc alatt. Földszint 73 m2-es, van kertje és körülötte sok park. Zöldövezeti. Hétfőn megyek a bankos emberhez, aztán ha bólint , akkor ajánlatot teszek a srácnak írásban. Nagyon kedves srác, őszinte és jó szándékúnak tűnik. Na, hogy cseng új címnek a Macskák utca 158?

 

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. április 1. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr594262691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása