Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Életemben kétszer voltam a vidámparkban. Egyszer a csillebérci úttörőtábor kötelékében, egyszer pedig nem tudom. A tábori, kéthetes elzárást jutalmul kaptam. Na nem a kimagasló tanulmányi eredményemért, hanem kiváló közösségi munkáért (értsd. tanítás utáni teremtakarítás, zongoratörölgetés, stb). Sokat tanakodtunk anyámmal , hogy a táborba való beköltözés vajon milyen hatással lesz rám. Azaz leszek-e bipoláris, ha rom.kat. neveltetésem, valamint a hittanórákon hallottak után megismerkedem a szocialista eszmékkel. De szerencsére a kis ministráns és az ifjú úttörő jól megfértek egymással. Legalábbis arra a két hétre. Természetesen, a jutalmat kiosztó osztályfőnököm is jelen volt mint táborvezető helyettes. Ezalatt a két hét alatt jöttem rá arra, hogy az  észak koreai konyha egyik gyöngyszeme a szárított hering, melynek nemcsak a szaga "kiváló", de hosszú hetekig eltartható hűtés nélkül. Ekkor ismerkedtem meg a hullámvasúttal is, valamint az egész faállványzattal, amin a gép közlekedett. Történt ugyanis, hogy a szerelvény, amiben számos kis pajtásommal ültem, megállt egy emelkedő végén. Pont a csúcson. Az extra izgalom és a csodálatos kilátás kb 30 másodpercig volt élvezhető, aztán úrrá lett rajtunk a pánik, mivel a másik kocsi nem állt meg, ergo full sebességgel száguldott a pályán és várható volt, hogy előbb vagy utóbb odaér hozzánk. A vezetőnk síppal jelzett a másiknak, aki hamarosan megállt. Életem egyik legdrámaibb pillanata, amikor a vezetőt és kis pajtásaimat követve mászom le az állványzaton és közben átintegetek a bölénynek az állatkertbe. Két nappal később a libegő állt meg velünk. Ekkor kezdtem barátkozni a gondolattal, hogy esetleg paranormális vagyok. Mindegy. Ez az egész történet az elvarázsolt kastély kapcsán jutott eszembe, amire pedig a belga építkezési szokásokból asszociáltam. Itt ugyanis  sok esetben nem az egyenest követik a házak építésénél, hanem a már meglévő utca vonalát. Ezért lehetséges az, hogy némelyik sarki ház háromszög alapú. Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, íme bizonyságul egy kép, abból a lakáshirdetésből, amit ma kaptam bent a munkahelyemen.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. február 4. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr584262685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása