Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő
Van ez a szomszéd srác,aki lengyel és eddig nem tűnt olyan sziporkázó társaságnak,és van ez az átkozott net, ahol egy óvatlan pillanatban spywaret szed össze az ember. Nos kettejük harcáról szólt az elmúlt két nap, de szerencsére Micha került ki győztesen. Ennek eredményeként van mindenféle biztonsági alkalmazásunk és firefoxunk. Én mint laikus, párórás használat után megállapítottam, hogy egy sokkal júzerfrendlibb, mind az eddig használtak. Tökivel már este 8-körül majdnem biztosak voltunk a sikerben, így előre leosztottuk, hogy ki kezdi majd kedvenc oldalainak böngészését. Tudva, hogy én mindig több időt töltök a gép előtt, átengedtem neki a kezdés jogát. Borzasztó, hogy mennyire a hétköznapjaink része lett a net. Két napig sem emil, sem hi-fi city, sem blog. Péntek reggel, a hibát észlelve első kétségbeesésünkben Fraque-ot hívtuk, aki türelmes és készséges volt, de szombatra be kellett látnunk, hogy a gyorscsók-féle távgyógyítás esetünkben nem működik. Ekkor fordultam Máris szomszédhoz, aki jött is egy adag szennyessel, amit matatás közben a gép kimosott. Hálám jeléül vega vacsit csináltam, hogy ő is velünk étkezhessen. Éjjel fél 12 körül felállt (pontban amikor a NEZ hangolni kezdett) és azt mondta aludni tér, de ma visszajön. Így is lett. Újabb vacsi, újabb kb 3-4 óra a gép előtt, közben mosás és most kész van. Annyira megörültem, hogy előkerestem a zenei archívumunkból ezt számot, mely ékes bizonysága a finn és magyar nyelv rokonságának. Felhívnám a figyelmet, a kezdő sorra, mely jól kivehetően magyar, ugyanis az énekes azt mondja (mert énekelni nem tud) "Merre iszkoltá'". Aki egyébkén megmondja, hogy mely sláger finn feldolgozása a cucc, azt értékes nyeremény várja a szerkesztőségben. Beavatottak és családtagok nem indulhatnak a nyereményjátékban.
POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. december 12. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr44262677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása