Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Saajt volt olyan drága és bevállalta, hogy helyet biztosít annak a pár embernek, akik elfogadták, hogy az idő rövidsége miatt bizony keverednie kell a társaságoknak. Nem voltak egymás számára teljesen ismeretlenek, de annak idején és is szívesebben voltam velük külön-külön. Beeke, Frakk, Saajt, Jucóka, Janxika, Vinylke, Szöges és Roló. Persze nem is Roló lenne, ha az utolsó pillanatban, amikor tudatosul benne, hogy senki nem jön kocsival a város felé, nem mondja le az egészet. Pont leszarom, de csak azért mert ő is pont leszarta, hogy tavaszig tuti nem találkozunk. Megint a verőlegény miatt, aki lehet hogy baromi intelligens... Mindegy, az ajándékát megkapta, elégedettnek tűnt. Most nem érzem úgy, hogy erre érdemes volna több szót fecsérelni. A buli jó volt, olyan mint itthon, nagyon röhögős, kicsit nyugdíjas, kicsit bealvós, de a miénk. Nagyon klassz volt mindenkit újra látni.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. szeptember 16. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr624262628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása