Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Olvasom az indexen és hallom a családomtól, barátaimtól, hogy otthon kurva meleg van. Na itt nincs. A belga időjárás egyébként is bármikor kenterbe veri az angol klímát, de azért ez már sok. Napok óta esik, de nem akármilyen módon. Reggel megint kimentünk az Abbatoir-ra, hogy bevásároljunk a szülinapi ebédhez. Reggel 10-kor, amikor elindultunk kellemes nyári szellő fújt, 23-25 fok lehetett. Fél 12 körül leesett pár csepp, majd visszatért a napsütés. A 10perces metróút alatt  megint évszakváltás volt, és mire az aluljáróból feljöttünk szakadt az eső és undorító, csípős hideg szél fújt. Mire a házunkhoz értünk elállt és sütni kezdett a nap. Komolyan mondom, hogy követhetetlen. Ennek a gyakori változásnak köszönhetően egész nap fájt a fejem. Most pedig azon gondolkodom, hogy 30. szülinapom alkalmából befűtök. Milyen fura, az idő ismétli önmagát. 30 éve, mikor anyám hazavitt a kórházból befűtött, mert szerinte hűvös volt és aggódott, hogy megfázom. Szegény keresztapám azt gondolta anyám megkattant a szülésben, de végül sikerült vele kikapcsoltatni a kályhát. Az idő pedig kapja be, a MÚLÓ is és a járás is.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. július 31. vasárnap.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr54262565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása