Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ha, azt mondom"My big fat greek weeding", akkor többnyire tudjátok miről beszélek.

Különösen te Roló, mert neked ott már gyökereid vannak, így nem hiányozhat az ismereteidből ez a film sem. Aztán te is Fraque, mert veled még poénkodni is szoktunk Voula néni beszólásán, miszerint "biznisz is bád". Nos előttetek van Gus Portokalos? Ha megvan akkor mondom. Képzeljétek el őt 45 évesen, kicsit dúsabb hajjal, és vékonyan. Megvan? Na ő Kostas, a munkahelyemmel szemben lévő étterem tulajdonosa. Amikor először mentem be szendvicset csináltatni és megláttam, azt hittem megrogyok a hasonlóság láttán. És ha ez még nem volna elég, a hangja és ahogy angolul beszél, az egyenesen könnyfakasztó. Egy az egyben Gus. Mondanom sem kell, hogy ha jöttök mindenki a vendégem ott egy szendvicsre. Elképesztő a csávó.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. július 24. vasárnap.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr734262557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása