Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Megjártuk az István utcai állatklinikát. Úgy tűnik őket is megérintette a szabad rablás szele és legutóbbi ottjártunk óta az éjszakai ügyelet 15.000-ről indul. És ez nem csak a fölöslegesen beparázott gazdik (mint mi) szűrésére szolgál, hanem az életmentő beavatkozások is ennyiről indulnak. Fenti tényre egy aprócska 50x 50-es tábla figyelmeztet, amit a biztonság kedvéért egy magasra nőtt fa ágai 90%-ban láthatatlanná tesznek. Tovább növeli a szívás esélyét az is, hogy éjjel a fényviszonyok nem az igaziak,és bár kedvencünk feletti aggodalmunkban gyakran néznünk az égre segítséget kérve, ekkor sem tűnik fel a hirdetmény. Tiszta szerencse, hogy a biztonsági őr felhívta rá a figyelmünket. Mielőtt még felelőtlen gazdinak gondolna bárki is, el kell mondanom, hogy Posvány ma jóízűen befalatozott néhány toklászt. Töki még épp időben kiszedte azokat a szájából, de a kis majom este krahácsolni kezdett. Perszehogy ráparáztunk. Az orvosunk szombaton nem rendel, csak segélyvonala van, a  lehel úti klinikáról sok jót nem hallottunk, így maradt az egyetem. A meccs már a vége felé közeledett, amikor Tökivel szinte egyszerre pattantunk föl, hogy na most akkor indulás. Taxit nem kockáztattunk, mert mi van, ha behány, mint annó az anyja tette és mielőtt még orvos láthatná máris 13.000-el könnyebbek vagyunk. Ennek fényében buszra szálltunk, és pár roma fiúcska társaságában útnak indultunk. Mire a Keletihez értünk, már Köszvényt simogatták és egészen összecimbiztünk. Kökény sok mindenre képtelen, de láb mellett menni egyáltalán nem tud, így Töki kb 3x lépett rá az 500 méteres táv megtétele alatt. A megérkezésünket követő sokkból magunkhoz térve, Töki javaslatára felhívtam orvosunk ügyeleti vonalát. Perszehogy nem vette fel. Viszont 2 perc múlva visszahívott, és megnyugtatott, hogy ha nyeli az nem gáz, ha szívja az komoly. Adjunk neki enni, és ha holnap is hortyog, krahácsol, akkor vigyük ki.  Azt ugye mondanom sem kell, hogy mire a kórházhoz értünk Kötvény már nem produkálta a tüneteket. Így az info és a tény birtokában taxit hívtunk és egy mekis kitérő után hazajöttünk. Itthon aztán jóízűen megettek az anyjával 3 sajtburgert és most békésen alszanak a kanapén.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. június 4. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr554262530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása