Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Roletta: Na pousti, mi újság? Felteszek olyan kérdéseket amire tudsz igennel, vagy nemmel válaszolni és nem derül ki a munkahelyeden, hogy miről beszélünk.

Én: Ok, mondjad cara!

R: Mi újság Brüsszellel?
Én: Ez most eldöntendő?
R: Igen

Én: Minden rendben. További kérdés?

R: Mikor mentek?
É: Igen

R: Mi van?

É: Te akartál igen-nem válaszokat, ha már a kérdés nem eldöntendő azért én még tarthatom magam a megállapodáshoz, bár B-n kívül más nincs az irodában, Ő viszont mindent tud.

Így torkollott eszement röhögésbe a reggeli beszélgetés Rolóval, aki hozzám hasonlóan még 30 éves kora előtt lenyomorodott. Összecsusszant két csigolyája, így a minap nem tudott felkelni az ágyból, csak négykézlábra ereszkedni, majd az ajtó mellett felkapaszkodni. Saját bevallása szerint az 5 felírt gyógyszerből kettőt szed. Nem tudtam, hogy a közösen végigszenvedett angol szak mellett Ő még az orvosit is bevállalta. Töki már épp javasolta, hogy látogassuk meg az ágyhoz kötött legjobb barátnénkat, amikor kiderült, hogy R. pénteken Athina-ba készül. Nagy nyugalommal tölt el a tudat, hogy megmarad.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. április 13. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr164262467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása