Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő
A János kórház baleseti ambulanciája igazán képernyőre kívánkozó történetek helyszíne. Dr. Úr(r) ide rendelt vissza, hogy helyretegye a lábamat. A túrán Frakk volt a kísérőm, aki igazán nagy türelemmel viseltetett irányomban. A többi balesetes kriplihez képest elég hamar, 20 perc várakozás és egy vízízű forrócsoki után szólítottak. Béla a gipszmester utasított, hogy helyezkedjek el azon a sikkes, gurulós hordágyon, amin később Frakk észrevette, hogy a fej részénél valami gyanús eredetű hatalmas folt éktelenkedik. Béla betolt és kiadta az utasítást a 35kgs Józsinak, hogy tartsa a lábam. B. nagy rutinnal de annál kevesebb körültekintéssel falazta körbe a végtagom. Csak később jöttem rá, hogy mekkora baromság a téli időszakban kizárólag térdig szőrteleníttetni. Meg vagyok győződve arról, hogy combtól fölfelé jelentéktelen a szőrzetem, de az a kevés is baromira tud fájni, ha beleköt a gipszbe.Nos, fürge ujjak hamar végeztek a betonba öntéssel és ismét a váróban találtam magam. Fél órát száradnom kellett, addig figyelemmel kísértük amint G. Lajosné 10 perc alatt megmenekül a halál markából. Az a tipikus családparáztatós asszonyka lehetett. 3 perces haláltusája közepette a férjének adta az instrukciókat, hogy kit hívjon és kit ne. Aztán ismét megjelent dr. Úr(r) és elmagyarázta, hogyan és milyen gyakorisággal kell a hasamba fecskendeznem a cuccot. Azt is mondta, hogy nem lesz olyan feeling mintha mást lőnék, de megnyugtattam, hogy majd felütöm valamivel. Megadta a mobilszámát és megkért, hogy hívjam, ha bármi baj lenne, vagy fájna. "Akkor is hívhatom ha viszket , mint a barom"? A száradást követően nem jött vissza hozzám senki így önhatalmúlag tovarallyztunk a félreeső hátsó folyosóra, hogy gipszelt lábamra visszahúzzam a nadrágot. Sikerült, és közben megjelent a doki, kedvesen érdeklődve, hogy mit csinálunk mi ott. Válaszomban valami olyasmit fogalmaztam meg, hogy ingyen nem sztrippelek az ambulanciának. Ismét összenevettünk, majd eltűnt.
POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. március 20. vasárnap.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr784262449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása