Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Hihetetlen, hogy valamilyen úton_módon sikerült elszarnom a blog sablonját. Küldtem segítségért, megkaptam a választ de a megoldás eredményeként, ha az archív oldalakról a jelenbe akarok visszatérni, akkor azt mondja, hogy nincs jogosultságom. Így igaz, nincs nekem már létjogosultságom sem. Este hazajövet a villamoson 46-an akartak eltiporni. A Moszkván nekem jött egy kis arc, aki rendkívül laza volt és épp a mozgáskoordinációs problémáin próbált úrrá lenni miközben közölte a cimbijeivel, hogy próbáljanak a metróvonal környékén maradni. Észrevétlennek és jelentéktelen szürke kisegérnek éreztem magam, de legszívesebben lerúgtam volna a kis csávót, megtanítottam volna az illemre, ahogy azt kell, jól.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. február 9. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr714262426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása