Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Azt hiszem az összes, számomra izgalmas című blogot elolvastam. Szerintem 1 van ami a kezdetektől fogva tökéletes. Van egy másik ami abban a pillanatban vált tökéletessé amikor szerzője felhagyott a napot összegző angol commentek mellékelésével, amik számomra inkább megmosolyogtatóak voltak, mint tanulságosak. Van aki képes fejlődni.

----

Pillanatnyilag annyira zaklatott vagyok annak a gyengeőrült ribancnak a fotóitól, hogy az ő fejét húznám a lábamra. Jellemzően késő délután jutok el az indexre ahol a vérlázító cikkhez persze fotók is tartoznak.Szeretem amikor valaki ilyen kurvára ráér azon gondolkodni, hogy mivel hívhatná fel magára a világ figyelmét. Ült szuahéli -norvég -kínai származású barátaival és egyszer csak azt mondta. :- Gondolkodtam, hogy miben lehet nagy bizinisz. Ártatlan állatokat fogok meggyilkolni, kurvasterilen majd vázára vagy az ujjamra húzom a fejüket.

Hát nem baromira eredeti? Hogy húzzam a térdemre a szivárványhártyáját! Fejlődünk. Ez az iparág is fejlődik.Ott volt Nitsch, aki imád sertésvérben és belekben fetrengeni, akinek a  botrányos kiállításán sorban álltak az idős szívbeteg nénikék, csak azért, hogy ott helyben botránkozhassonak meg és lehessenek látványosan rosszul. Aztán jön ez az Edenmont svéd-ukrán-orosz kombó és majd ő megmutat. Nem értékelem eléggé a művészetet, mi?  Nem, a szart nem! Bosch-t például imádom, annak ellenére, hogy tudom ő sem lehetett százas. Hogy mit látott és mit festett? Egy és ugyanaz. Mégis van benne valami csodálatosan durva. Talán az igazság. Ebben a nőben pedig mű még az eredetiségre való törekvés is. Marketing rulah az egész. Jól adja el magát, ha ártatlan állatok vérét ontja akkor majd figyelnek rá az állatvédők, a megbotránkozók, az együttérzők, az anyaszentegyház, a sátánisták, és még ki tudja ki mindenki. Gyűlölöm, hogy ezt művészetnek meri bárki is nevezni.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. január 13. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr664262402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása