Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Nem is bostoni és nem is délután, de már annyira aggaszt, hogy a pazar tartalom és a cizellált csomagolás ellenére még egyetlen kommentet sem kapott a blog (fikázósakat várok többnyire), hogy kénytelen vagyok már másoknak bevált szalagcímekhez nyúlni...

Korábban említettem a százfű főzetet, de arról még nem meséltem, hogy van egy szkeptikus, meg egy hülye a családban. Azt hiszem nem nehéz kitalálni, hogy én vajon melyik lehetek. No itt kezdődik a történet.

Szóval hülye, még az orvosszakértő bevonása előtt a fejébe vette, hogy Cleopátrát lekoppintva, a szamártejet Gyuri bácsi babaváró teáira cserélve eperlevél és csalán teában fog fürdeni, irrigálni, gargarizálni, ablakot pucolni, de még mosni is, mert nem akarja a véletlenre bízni. Igen ám, de amikor kiderült, hogy szkeptikusnak is koccintania kellene reggelente, akkor csak annyit mondott : "Nem, és szerintem te se igyál ilyeneket. Micsoda? hogy midet kéne öblögetni vele?" Végül hülye kezébe vette a kezdeményezést és viszontagságos úton, több ember bevonásával, gondolom áthágva néhány vámszabályt, csomagot küldetett magának és ezt tudatta szkeptikussal is, attitűd-béli változásokban reménykedve. Így telt el néhány nap, mígnem egy hím-jamboree után szkeptikus kellőképpen csillogó tekintettel ért haza. Vágni lehetett a lazaságot a levegőben és hülye is érezte, hogy valami érik, a petéin kívül is. És ekkor szkeptikusból ömleni kezdtek a kérdések.  

- Gondolom szar íze van, de hányszor kell inni egy nap?

- Nem egy long island ice tea, de ki lehet bírni és csak reggelente egy csésze.

- Ok, de nekem nem kell öblögetnem semmimet, ugye?

- Nézd, ha így akarod közölni, hogy van méhed, akkor megspórolhattál volna egy csomó felesleges kört a dokikkal. Nem, neked nem kell. A barna sört ugyan javasolják mellé, de nem elengedhetetlen.

- Tessék? Ezt eddig nem mondtad.

- A jót a végére tartogattam.

- Mikor kezdjük?

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2012. november 24. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr305371457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása