Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Amint azt a tavalyi bejegyzésekben is kifejezésre juttattam, minden körülmény adott volt az önsajnálat mélységes-mély bugyraiban ragadásra, de szerencsére második körben már szinte bármin képes vagyok nevetni, amin első körben fájdalmasan zokogtam. Nem kutattam azután, hogy mennyi a névvel, címmel, arccal ellátott anyablog, de célom, hogy úgy adjam vissza a történteket, ahogy Tökivel megéltük, éppen ezért még tárgyalásokat folytatok vele, hogy a "nagyközönség" elé tárhatom-e reprodukálódásunk csodálatos, ám cseppet sem hétköznapi történetét, mely természetesen nem volt híján a filmvászonért kiáltó hollywoodi elemeknek.

Hogy ezen a csapásvonalon folytassam, valahogy így képzelem éltünk filmjének ezt a percét : És íme, itt vagyunk öt hónappal később, egy békés, allergiától duzzadt orrú, csütürtök estén. Panka vígan ficánkol a méhemben és meg mernék rá esküdni, hogy pillanatnyilag nincs nálunk boldogabb pár ezen a világon!

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2013. június 20. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr565371511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása