Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

-Te, ez a csaj visszaeső, vagy totál hülye! - mondta kollégájának Cedric, majd egyetlen mozdulattal a borítékba csúsztatta a gyorshajtás elismerésére szolgáló, előregyártott válaszlevelet, valamint a büntetés kiszabását igazoló dokumentumokat.
-Kár, hogy nem elég erős a vaku a gépben, de szerintem szőke a nő! Nézd csak meg, fogadok, hogy nem értette miért lassú körülötte mindenki az egyébként szinte kihalt autópályán és a tökölést megelégelve odalépett -tette hozzá Amelie, együttérzést színlelve, majd nagyot kortyolt a kávéjába és felnevetett.

3 nappal korábban, az E19-es wemmeli kijárata előtt kb 1500méterrel, egy Toyota Auris típusú gépjármű utasterében.

-Nem értem, most nézd meg! A felüljárón, ami előtt már 300 méterrel ott virít a 90-es tábla rajtam kívül nem tartja senki. Itt meg, ahol lehetne menni pöcsölnek, miközben vagyunk tizenöten az egész rohadt autópályán.
-Ja, nem értem, hogy miért pont itt nem mennek.
-Mi volt az a villanás? Radar?
-Nem, szerintem egy szembejövő világítását törte meg a sövény, vagy egy mutáns szentjánosbogár.
-Biztos nem mértek? A múltkor nem itt kaptak el?
-Nem tudom, de legalább mosolyogtál?
-Miért mosolyogtam volna, ha egyszer épp azon bosszankodtam, hogy nem mennek?

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2011. december 3. szombat.  |  2 komment |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr494264057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacapi · http://lacapi.info 2011.12.07. 18:37:47

szerintem ezekt nem zavarja a radar. Épp ma reggel törétk meg a kocsink hátulját, három hónap alatt, harmadszor... Ritka barom mód közlekednek, szegény kocsink 5 éves, ha nem is toltuk garázsba az eső elől, de mindig vigyáztunk rá, ezek meg törik-zúzzák. Követési távolságot, jobbkézszabályt hirből se ismerik, meg parkolni se tudnak.

Ismeretlen_21153 2011.12.14. 14:13:08

Most úgy tűnt, hogy akikkel részt vettem a forgalomba, azokat zavarta, valószinű néhányuknak már volt az enyémhez hasonló esete és tanultak is belőle. A többivel tökéletesen egyetértek :)
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása