Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ilyenkor év elején az embert többnyire két kérdés foglalkoztatja. Mi volt az elmúlt évben és vajon mit hoz az új. Vannak még szezonális jellegű témák, mint pl. a médiatörvény, de azzal itt most nem foglalkoznék. Marad tehát a két opció közül az egyik. Ha valamit, azt már megtanultam, hogy bármit is tervezek az adott évre, az sosem a terv szerint alakul, így ezt a vonalat is el kell engednem, mert latolgatni épp akkora baromság lenne, mint újévi fogadalmakat tenni. Így kötünk ki végül a visszatekintésnél. Mert ami megtörtént, az biztos. Akár jó, akár nem, mindenből levonjuk magunk számára a konzekvenciát és megpróbálunk továbblépni. Eddig sikerült. Milliónyi köszönettel tartozom és most álljon itt néhány, persze a teljesség igénye nélkül.

Köszönöm a belga-systemnek, hogy mindig változatos és igen nagy kihívást jelentő feladatokat generált számunkra. Még ha olykor reménytelennek is tűnt a harc, végül egyetlen csatát sem vesztettünk. Mert néhány átdidergett hét után végül lett kazán és ezáltal fűtés és meleg víz. Lettek új ablakok és a kocsival kapcsolatos para sem fordult rosszabbra, így nem az előzetesből, hanem a radiátor mellől írhatom ezt a bejegyzést.

Köszönöm Széppár néniéknek, hogy amikor a decemberi közgyűlésen kihirdették a vízfogyasztás győztesét, akkor a szemükben nem a sajnálkozás, hanem az elismerés jeleit fedezhettem fel. Nekünk ugyanis "csak" a második helyre futotta.

Köszönöm, a fapados légitársaság összes alkalmazottjának, hogy az elmúlt év folyamán több alkalommal is haza, majd visszarepítettek, minimális, így tulajdonképpen elhanyagolható késésekkel csonkítva az otthonlétem idejét.

Köszönöm a sorsnak, hogy új és értékes embereket ismerhettem meg, akik közül egyet biztosan a barátomnak tudhatok. És ez jó. Sőt, "csakazajó"! És köszönöm azt is, hogy az elmúlt 365 napban valaki a barátaim, szeretteim közül mindig jelét adta annak, hogy fontos vagyok számára és köszönöm a képességet, amivel viszonozhattam az érzést.

Köszönöm a mátrix karbantartójának, hogy májusban nem gázolt halálra a kubai maca, csak el. Ebből tudom, hogy még tervei vannak velem, (nem a kubainak) akkor is, ha keményen próbára tesz.

Ha már próbatétel, akkor köszönöm, magamnak és az összes támogatómnak, hogy volt elég kitartásom ahhoz, hogy átbillentsem a mérleget és ennek eredményeként őszinte mosollyal az arcomon barangoljak újra a konfekció osztályon.

Ezt kaptam én 2010-től. És a tény, hogy nem vett el tőlem a súlyos kilókon kívül semmit, már önmagában boldogsággal tölt el. Ha ez az év is legalább ennyire eredményes lesz, akkor elégedetten várhatom a világvégét...

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2011. január 13. csütörtök.  |  4 komment |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr414263980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lékó Anna · http://lekoekbrusszelben.blog.hu 2011.01.16. 14:09:37

Juj, Gabó, ugye én is lehetek az egy? Én nagyon szeretlek!!:-)

Ismeretlen_21153 2011.01.16. 16:33:16

Anna bakker, téged nem tavaly ismertelek meg, és persze hogy én is szeretlek:))

Lékó Anna · http://lekoekbrusszelben.blog.hu 2011.01.16. 23:04:02

upsz, tényleg:-) Akkor ki az?

Ismeretlen_21153 2011.01.17. 11:16:21

Ugye, má' megint nem figyelsz:) Nem hiszem, hogy találkoztatok.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása