Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Nyuszi az év utolsó napján, a 6:30-as géppel érkezett. Én annyira vártam, hogy le sem tudtam feküdni egészen 5:30-ig, amikor végre megtudtam, hogy becsekkolt, de ekkor viszont a nyugalom olyan mértékben hatalmasodott el rajtam, hogy egészen 9:34-ig, a csöngetéséig aludtam. 17:32-kor kezdett rosszullétre panaszkodni és onnantól kezdve rohamosan szökött fel a láza, egészen a kétségbeejtően  magas, 36,8-as értékig. Pár tasak neo-citrán és néhány mintatea elfogyasztása után egy pillanatra úgy tűnt Nyuszi teste kihűlt, ugyanis a lázmérő által mutatott érték visszaesett 35,4-re.

-Nyuszikám, közel van az Erasmus, ha gondolod, beviszlek az ürzsanszra, a petárdás sérültek és a konyhai balesetesek közé.
-Még nem jött el az idő, de legyél készenlétben, arra az esetre, ha a testhőm továbbra is ilyen követhetetlen módon ingadozna.

'Praliné' az év második napjára kicsit jobban lett így elment egy csokikurzusra a Grand Place-ra, ahol osztályelsőként végzett, miután az öntéstől a formázáson át a kiverésig mindent tökéletesen abszolvált.  Szerintem néhány fotón jól kivehető, hogy mit tartott osztálytársai képességéről. Mások szerint csücsörítve rockit jár.

Amikor hazajött, nem a láztól, de kipirult arccal közölte

- Már biztosan csokigyárat alapítok
- Te leszel a  coacher-cukrász.

Este alváshoz készülődve cibálom még magammal a netbookot

-Nyuszi, megnézem hányan lájkolták a Wonka üzemben tett kirándulásod képeit
-Gabóka, te egy igazi netlány vagy – Du bist sehr nett…

A leárazástól megrészegülten, egy megterhelő, vásárlással töltött nap után, otthon főpróbát tartva mesélek.

-Képzeld csillagom, a Paprikában 5-ig tart a számozás, én már a 2-3 –as szinten mozgok.
-Akkor te már semi-sovány vagy.

Szerdán délután repült el és sajnos februárig megint nem látom…

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2011. január 8. szombat.  |  1 komment |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr24263979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

judit 2011.01.09. 21:29:35

Gabóka olyan jo volt nálatok lenni!!! du bist sehr NETT!!!!!
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása