Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

- Már az is durva, hogy reggel 35 perc minuten munkaidő helyett 2 óra alatt jutottunk be a városba és ezzel majdnem lecsúsztam a láthatatlan melírról. Az még inkább nonszansz, hogy a járatomat is törölték a sztrájk miatt. De, hogy a járdát, amin még reggel békésen húztam az intelligens bőröndömet, délutánra elbontották, az (h)i(h)etetlen!
- Nyuszi, mondanám, hogy ilyen a mi szerencsénk, de ez csak a belga system.

-Jajj, de helyes kis délkelet ázsiai pár.
-Igen, egy lakótelepi lakást simán galériázhatnak.

-Köksi pénteken hatéves lesz. Iskoláskorú.
-Még nem, mert októberi, tehát év-vesztes.
-Csillagom, komolyan úgy gondolod, hogy ez az egyetlen akadálya a beiskoláztatásának és nem az, hogy tulajdonképpen ő egy kutya?

-Szerinted holnap elindul a gépem, vagy megint törlik?
-Nem akarlak áltatni Nyuszi, de úgy tűnik hogy a szerencse elszegődött mellőlünk. Azt mondom nézzük meg és ha mégsem megy, akkor még simán visszaérünk ügyfélfogadási időben a "kommünbe" és beadjuk a letelepedési kérelmedet. Tökivel a nevünkre veszünk stb.

Aztán mégiscsak felszállt...

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2010. szeptember 30. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr384263938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása